Op tijd, aan de juiste prijs én kwaliteitsvol

Wij leveren je industriebouw ‘casco’ af

COBO specialiseert zich in casco industriebouw. Bij een gebouwoppervlakte tussen 500 en 5000m² komen onze troeven maximaal tot hun recht. Tal van retailketens, KMO’s en landbouwers vertrouwden al op de expertise van onze vakmensen, aangestuurd door een eigen ingenieur en werfcoördinator. Wij zijn de vertrouwde nieuwbouwpartner van verschillende bekende retailketens zoals Aldi, Colruyt, Delhaize,….

Welke soorten industriebouw?

Wij realiseren elk mogelijk bedrijfs- of retailgebouw met industriebouw. Op onze referentielijst prijken al talrijke retailpanden, KMO-units met kantoren, magazijnen, loodsen, stallen, showrooms,…. Standaard werken wij elke industriebouw casco af.

Welke bouwmethodes én buitenbekledingen?

Elke bouwmethode voor industriebouw is mogelijk. Voor de meeste projecten passen we staalbouw of betonbouw toe.

Voor de buitenbekleding plaatsen we naar wens betonpanelen, ytong panelen, sandwichpanelen, metselwerk, glas, trespa,….

Ook afwerking van industriebouw mogelijk?

Kies ons als totaalaannemer van je project.

Naast de industriebouw casco coördineren wij de volledige afwerking: sanitair, verwarming, elektriciteit, gyproc,….

Kwaliteit primeert!

Wij doen geen toegevingen op de kwaliteit. Dat geldt zowel voor het eindresultaat als het vlotte verloop van het bouwproces.

Als industriebouwer met vele jaren ervaring kiezen we resoluut voor kwaliteitsvolle bouwconstructies met het oog op een zorgeloze lange levensduur.

Onze eigen vakmensen nemen het merendeel van de werken op zich. Op vrijwel elk moment van het bouwproces zijn een eigen werfploeg en werfleider aanwezig voor de coördinatie en opvolging van onze vertrouwde onderaannemers.

Als het snel moet gaan…

Afgesproken deadlines zijn heilig. Desnoods werken we tijdens het weekend, ’s nachts of gedurende de vakantieperiodes door. Onze opdrachtgevers misten door ons nog nooit een aangekondigde openingsdatum. Wij leveren je industriebouw stipt op tijd af.

Wij realiseerden al een complete industriebouw casco binnen de zes maanden. Dit project omvatte afbraakwerken, grondwerken, nieuwbouw én de parking.

Waar realiseren wij industriebouw?

Vanuit onze centraal gelegen thuisbasis in het Pajottenland realiseren wij industriebouw in heel België. Dat maakt ons tot de geschikte vaste bouwpartner voor nationaal actieve retailketens en bedrijven met meerdere vestigingen.

Bekijk hier enkele realisaties van nieuwbouw

Prijs voor jouw industriebouw?
Bezorg ons je ontwerp én meetstaat

Nog geen ontwerp?
Wij zorgen voor ontwerp én realisatie