Meer dan 20 jaar ervaring in industriebouw

COBO vormt een afzonderlijke divisie binnen de Phenix Group. De Phenix Group groeide in 2016 voort uit AG-Projects. Deze groep ontwikkelde zich als gespecialiseerde bouwpartner voor industriebouw, afbraakwerken én snelle heropbouw na brand- of stormschade. COBO staat in de tak industriebouw in voor alle nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen van bedrijfsgebouwen. Phenix Group is een jonge bedrijfsgroep met evenwel meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector.

Met Koen Vanhoorebeek staat een uiterst ervaren zaakvoerder aan het hoofd van COBO. Hij beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in het aansturen van industriële bouwprojecten. Voor de dagelijkse leiding van het bedrijf wordt hij bijgestaan door zus Ilse Vanhoorebeek.

Snelheid en flexibiliteit

Het bedrijf werkt zowel voor KMO’s als grote klanten, maar behoudt bewust zijn familiaal karakter. De verwachtingen van de klant staan steeds centraal. Flexibiliteit en snelheid vormen – in combinatie met kwaliteit – de belangrijkste bedrijfstroeven. Koen Vanhoorebeek is steeds het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en blijft altijd bereikbaar voor bestaande opdrachtgevers. Hij staat garant voor een open, eerlijke en transparante communicatie.

Eigen werfploegen

COBO telt verschillende eigen werfploegen, in totaal goed voor 15 ervaren werfmedewerkers. Naast onze allround vakmannen beschikken we over specifieke expertise in lassen, aansturing van bouwmachines en betonwerken. Onze werfploegen worden aangestuurd door een sterk technisch team van een ingenieur, vier werfleiders en één calculator. Wanneer de projecten dit vereisen, werken we met tijdelijke werkkrachten én zetten we vertrouwde onderaannemers in.

Prijs voor jouw industriebouw?
Bezorg ons je ontwerp én meetstaat

Nog geen ontwerp?
Wij zorgen voor ontwerp én realisatie