Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Wij breiden je bestaande industriebouw uit

Kampt je bedrijf of retailpand met plaatsgebrek? Heb je dringend nood aan extra ruimte om verder te groeien? Wil je niet verhuizen maar heb je wel nog ruimte om bij te bouwen? COBO gaat geen enkele uitdaging uit de weg om een bestaande industriebouw uit te breiden. Kies voor een specialist mét jarenlange ervaring. Een uitbreiding van een bestaand bedrijfsgebouw vraagt heel wat meer technische expertise dan een volledige nieuwbouw.

Welke bedrijfsgebouwen breiden wij uit?

Elke bestaande industriebouw kunnen wij uitbreiden. Denk daarbij aan retailpanden, KMO-units (al dan niet met aanpalende kantoren), showroom van garages, stallen, magazijnen, loodsen, logistieke gebouwen,…. Overal waar ruimte is om je bedrijfspand te vergroten, breiden wij uit.

Je blijft gewoon open tijdens de uitbreidingswerken

Dankzij een zorgvuldige werfplanning en tal van voorzorgsmaatregelen realiseren wij de uitbreiding van je industriegebouw zonder dat je moet sluiten.

Je bedrijf of winkel blijft gewoon operationeel terwijl onze vakmensen het uitbreidingsproject realiseren.

Wij houden van technische uitdagingen

Uitbreidingen van een industriebouw vereisen veel meer technische expertise en werfopvolging dan het plaatsen van een nieuwbouw. Denk bijvoorbeeld maar aan het maken van een perfecte waterdichte aansluiting van de uitbreiding met je bestaande bedrijfsgebouw.

Dankzij onze jarenlange ervaring in industriebouw, een eigen ingenieur, eigen ervaren werfmedewerkers en meerdere werfleiders staan wij garant voor een feilloos bouwproces. Onze werfploegen nemen de realisatie van je uitbreiding volledig in eigen handen.

In een minimaal tijdsbestek

Wij realiseren de uitbreiding gegarandeerd binnen de afgesproken tijdslimiet. Wanneer nodig werken onze mensen ’s nachts, tijdens de weekends of in de bouwvakanties gewoon door. Wij realiseren je uitbreiding in een ongezien kort tijdsbestek.

Uitbreiding, inclusief de afbraakwerken

Vaak gaat de uitbreiding van een industriebouw gepaard met beperkte afbraakwerken. Deze vragen precisiewerk en voorzichtigheid. Ook hiervoor beschikken we in eigen huis over het vereiste machinepark en de nodige ervaring. Ook voor het deels of geheel strippen van je industriebouw beschikken we over meer dan voldoende gespecialiseerde mankracht.

Bekijk hier enkele gerealiseerde uitbreidingen.

Prijs voor jouw industriebouw?
Bezorg ons je ontwerp én meetstaat

Nog geen ontwerp?
Wij zorgen voor ontwerp én realisatie