Totaalservice voor verbouwingen industriebouw

Je industriebouw laten verbouwen?

Een bestaand bedrijfspand gekocht dat niet volledig aan je wensen voldoet? Heeft je bedrijfsgebouw nood aan een stevige make-over of een nieuwe uitstraling? Wil je de binnenindeling van je industriebouw aanpassen? Extra sociale ruimtes of kantoren creëren? COBO garandeert je een totaalservice voor het verbouwen van je bedrijfspand. Zowel interne als structurele verbouwingen behoren tot de opties.

Welke bedrijfsgebouwen verbouwen wij?

Als specialist in industriebouw richten wij ons vooral op het verbouwen van retailpanden, KMO-gebouwen, showrooms, stallen, loodsen, magazijnen, productiehallen, logistieke gebouwen,…. Elk bestaand gebouw kunnen wij intern en extern verbouwen.

Open blijven tijdens de verbouwingen

Elke dag dat je moet sluiten of stoppen met werken tijdens de verbouwingen, betekent een dag omzetverlies. Wij leveren alle nodige inspanningen zodat je open kan blijven tijdens de verbouwingswerken. Dankzij een zorgvuldige werfinrichting en verschillende beschermende maatregelen beperken we de hinder voor jouw klanten en medewerkers tot een strikt minimum.

Totaalservice voor verbouwingen

Moet de binnenzijde van je industriebouw volledig gestript worden voor de verbouwingen? Zijn er interne of externe afbraakwerken nodig? Moeten er betonzaagwerken gebeuren? Ook al deze karweien klaren we met onze eigen werfmedewerkers.

Zo snel mogelijk klaar

Uiteraard wil je de verbouwingen zo snel mogelijk achter de rug hebben. Dankzij een uitgebreide voorbereiding én de bereidheid om ’s nachts, tijdens de weekends en gedurende de bouwvakanties verder te werken, staan wij garant voor een verrassend korte opleveringstermijn.

Bekijk hier enkele gerealiseerde verbouwingen.

Prijs voor jouw industriebouw?
Bezorg ons je ontwerp én meetstaat

Nog geen ontwerp?
Wij zorgen voor ontwerp én realisatie